20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nAKON DVA DANA ONLINE

Županijski Stožer odlučio: Učenici od ponedjeljka kreću u škole!
Ž

Stožer je jednoglasno donio preporuku o održavanju kontaktne nastave (model A).

Ne propustite

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na današnjoj koordinaciji raspravljao je o aktualnoj epidemiološkoj situaciji, te između ostalog, i o modelu održavanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području županije.

Stožer je jednoglasno donio preporuku o održavanju kontaktne nastave (model A) uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, od ponedjeljka, 8. studenog, 2021., za sve škole kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.

Ovisno o daljnjem razvoju epidemiološke situacije te preporukama Vlade RH, nadležnih ministarstava i Stožera CZ RH, model izvođenja nastave podložan je promjenama, a o tome će škole i javnost biti pravovremeno obaviješteni.

Članovi Stožera također apeliraju na sve dionike obrazovnog sustava i sugrađane da odgovornim ponašanjem i pridržavanje svih epidemioloških mjera prevencije, doprinesu zaštiti zdravlja učenika, nastavnika i cjelokupne zajednice.

– O ostalim temama s današnje koordinacije izvijestit ćemo Vas zasebnim priopćenjem u tijeku dana – kažu iz Stožera.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti