NACIONALNI DAN

Županijski Zavod hitne medicine pojačan dvama novim vozilima i uređajem za masažu srca

Koristim priliku da svim djelatnicima hitne medicinske službe čestitam ovaj dan te da im se zahvalim na požrtvovnosti i nesebičnosti koju svakodnevno pokazuju u zbrinjavanju i spašavanju našega stanovništva, kazala je ravnateljica M. Hanžeković.

14:49h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija (fotografija s prošlogodišnje primopredaje vozila) // Foto: Ivan Balija

Danas je Nacionalni dan hitne medicinske službe koji je Hrvatski sabor proglasio 30. travnja 2013. godine. Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije obilježio ga je nabavom automatskog uređaja za masažu srca te dvama novim sanitetskim vozilima koja će biti isporučena sljedeći tjedan.

Ravnateljica županijskog Zavoda Mirjana Hanžeković prije današnje koordinacije Stožera civilne zaštite pridružila se čestitkama, kazavši kako sada spomenuti uređaj imaju sve ispostave, kao i središnjica u Koprivnici.

Foto: Ivan Balija
Mirjana Hanžeković // Foto: Ivan Balija

– Koristim priliku da svim djelatnicima hitne medicinske službe čestitam ovaj dan te da im se zahvalim na požrtvovnosti i nesebičnosti koju svakodnevno pokazuju u zbrinjavanju i spašavanju našega stanovništva, posebice u ovom zahtjevnom i kriznom vremenu u kojem se svim snagama borimo kako bismo suzbili epidemiju bolesti COVID-19 – kazala je M. Hanžeković, dodavši kako je nabava provedena prije epidemije.