DO LJETA 2024.

Zvonarek potpisao profesionalni ugovor sa Slavenom, Bačelić Grgić predao desetku

Riječ je o trogodišnjem ugovoru koji je potpisao s klupskim direktorom Aleksandrom Aleksovskim.

16:54h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Početkom ožujka mladi veznjak Slaven Belupa Lovro Zvonarek bio je na probi u Bayernu. Krajem svibnja je, pak, postao najmlađi strijelac u povijesti domaće lige, spremivši loptu u mrežu Varaždina.

A danas, objavljeno je na službenoj klupskoj stranici, potpisao je profesionalni ugovor do ljeta 2024. godine. Dakle, riječ je o trogodišnjem ugovoru koji je potpisao s klupskim direktorom Aleksandrom Aleksovskim.

– Prvo bih se zahvalio Slaven Belupu što mi je ukazao ovakvo povjerenje, učinit ću sve da ga i opravdam. Osjećaj je zaista predivan, a na meni je dokazati se kroz svaki trening i slušati smjernice trenera, stručnog stožera i iskusnih igrača. Cilj je da svi zajedno napravimo odlične pripreme, da nas služi zdravlje i da kroz prvenstvo ostvarimo sve što se od nas traži. Osobni cilj mi je napredovati iz dana u dan – rekao je Zvonarek.

Foto: NK Slaven Belupo

Zanimljivo, iz kluba kažu kako je Stipe Bačelić Grgić na vlastitu inicijativu i inzistiranje Zvonareku dao dres s brojem deset.

– Prije svega, Stipe me zaista iznenadio svojom gestom. Kroz treninge sam ga upoznao kao odličnog igrača, ali i ono važnije, kao kvalitetnu i jako dobru osobu koja je uvijek sprema pomoći. Unatoč tome ovaj potez zaista nisam očekivao. Zahvaljujem mu se od srca, a ja ću napraviti sve da igram u skladu s brojem na leđima i pomažem svojoj momčadi u ostvarivanju rezultata koje od nas očekuju naši navijači – poručio je Zvonarek.

Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo

čitam...