19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan radni sastanak predstavnika TZ s područja KKŽ
O

Ne propustite

Danas je u prostorijama Koprivničko – križevačke županije održan radni sastanak predsjednika Turističkih zajednica i direktora Turističkih ureda TZ-a s područja Koprivničko – križevačke županije. Na sastanku su razmijenjene informacije o sustavu Turističkih zajednica i analizirano trenutno stanje i problemi s kojima se turistički djelatnici susreću na terenu, te je dogovorena buduća tješnja suradnja i koordinacija između TZ općina, gradova i područja s TU TZ KKŽ. Prisutnima su podijeljene upute – smjernice Hrvatske turističke zajednice za izradu prijedloga programa rada i prijedloga financijskog plana za slijedeću godinu, koje skupštine turističkih zajednica trebaju donijeti do kraja tekuće godine. Radnom sastanku prisustvovali su predstavnici svih turističkih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije osim Turističke zajednice grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×