Turistički sadržaji

Studenti Sveučilišta Sjever gledali promo film županije

13:44h
0
Promocija filma za studente i profesore // Foto: kckzz.hr

U ime domaćina Sveučilišnog centra prorektor Mario Tomiša izrazio je zadovoljstvo što su upravo studenti sudjelovali u izradi filma te time promovirali i rad samog Sveučilišta.

Promocija promotivnog filma Koprivničko-križevačke županije Podravina i Prigorje na dlanu, održana je u srijedu, u Sveučilišnom centru u Koprivnici za studente i djelatnike Sveučilišta Sjever.

U izradi ovo promotivnog filma sudjelovali su studenti Sveučilišta Marko Horvat i Ivica Barać koji su u izradi filma primijenili znanja i vještine stečene na preddiplomskim studijima, a uz vodstvo direktora županijske Turističke zajednice Zdravka Mihevca, ujedno i vanjskog suradnika Sveučilišta Sjever.

Riječ je zapravo o dokumentarnom igranom filmu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija Koprivničko-križevačke županije, a realiziran je u suradnji Koprivničko – križevačke županije, županijske Turističke zajednice i Nexus produkcije.

Zamjenik župana Ivan Pal obraćajući se okupljenima istaknuo je ljepote i raznolikost naše županije koje su same po sebi prava pozivnica za sve turiste koji su zainteresirani za posjet Koprivničko–križevačkoj županiji.

U ime domaćina Sveučilišnog centra prorektor Mario Tomiša izrazio je zadovoljstvo što su upravo studenti sudjelovali u izradi filma te time promovirali i rad samog Sveučilišta.

Direktor Mihevc, kao i Marko Horvat osvrnuli su se na produkciju i izazove za vrijeme snimanja filma, pri čemu je Mihevc naglasio kako je bilo zaista zahtjevno harmonizirati i uskladiti sve ono što županija nudi u dvadesetak minuta filma.

Promociji filma prisustvovala je i gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak.

čitam...