18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Farmaceute motivirale kritike, a sad su na tri boda do Hajduka
F

Ne propustite

Čudan je taj nogomet, nikad ne možeš unaprijed biti siguran u bilo što.

U srijedu je Slaven Belupo ispao od drugoligaša Vinogradara u somini finala Kupa i tako, prema mišljenju klupskih čelnika i brojnih navijača, doživio blamažu i nanio štetu klupskom ugledu.

Kritike su prštale na sve strane, pogotovo među „sveznalicama” iz lokalnih nogometnih krugova. Te ne valja trener, te su igrači preskupo plaćeni i za otpis, te ovo, te ono.

A onda je došla subota, i Slaven Belupo je postigao sigurnu i uvjerljivu pobjedu od 3:1 u Zadru, gdje su do sad izgubili i Dinamo i Hajduk.

– Zasluženo smo pobijedili. Igrači su za kiks u Kupu doživjeli puno kritika, a prije Zadra toliko su se napalili da su bili spremni i jesti travu. Sve koji su nas pljuvali nek’ bude sram – izjavio je nakon utakmice trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.

Na utakmici u Zadru bio je i sportski direktor Farmaceuta Roman Sović, koji je za klupsku web stranicu rekao:

– Igrali smo zaista dobro i naša je pobjeda više nego zaslužena. Zadrani su kod kuća bili bolji od Hajduka i Dinama, ali nisu bili bolji od naše momčadi čiji su igrači svih 90 minuta pokazali veliku borbenost i maksimalno zalaganje. Bila je to jedna od naših najboljih igara u dosadašnjem prvenstvu.

Kako je drugoplasirani Hajduk u nedjelju kod kuće izgubio od Intera, Slaven sad za njim zaostaje samo tri boda, kao i za trećeplasiranim Splitom.

– Zadržali smo priključak za Dinamom, Hajdukom i Splitom i sada mirnije ulazimo u jesensku završnicu. U petak nam u goste dolazi Rijeka i naravno da očekujemo nova tri boda – najavio je Sović.

Rijeku će zbog kartona propustiti Bušić, ali se vraća kapetan Maras.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×