12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kampanja - Obitelj na more, a pas na ulicu?

Ludbreg zaslužio priznanje Prijatelja životinja, a na listi pozitivaca našla se i poznata Koprivničanka Vanna
L

Ne propustite

Prijatelji životinja savjetuju da, prije nego se odlučimo na kupovinu kućnog ljubimca, posjetimo neko od skloništa u kojem stotine napuštenih životinja čekaju udomljenje.

Grad Ludbreg uključio se u kampanju – Obitelj na more, a pas na ulicu? – te se tako našao se na listi Top ten pozitivaca Udruge Prijatelji životinja.

Ovom ljetnom kampanjom Prijatelji životinja odlučno pozivaju sve građane da tijekom godišnjih odmora ne napuštaju svoje kućne ljubimce, s obzirom da život na ulici za nedužne životinje često završava i smrtnim ishodom.

Ljude koji žele nabaviti kućnog ljubimca iz Prijatelja životinja pozivaju da prije toga dobro razmisle imaju li financijske i sve ostale uvjete potrebne za dugogodišnju skrb o njima.

Također, umjesto kupovanja kućnih ljubimaca, uvijek radije pozivaju na udomljavanje nekih od brojnih napuštenih životinja koje u skloništima nestrpljivo čekaju svoje nove obitelji.

Uz Ludbreg, na popisu pozitivaca našla se i naša popularna pjevačica Vanna, koja je inače rodom Koprivničanka, ali i Hrvatske vatrogasne zajednice čiji članovi službenim plakatima kampanje pozivaju na veću brigu i poštovanje prema kućnim ljubimcima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×