18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rewind Jam // Pet godina dobrotvornog brejkanja za malu Gabrijelu
R

Ne propustite

Već peti put za redom, cijela se hip-hop i break dance scena iz regije priprema na jubilarni odlazak u Virje, break dance metropolu s jednim velikim ciljem – još jednom pomoći Gabrijeli Ujlaki, kćeri nesretno preminulog Darija. Okupljeni entuzijasti i profesionalci, cjelodnevnim će programom okupljenoj publici prikazivati break dance vratolomije i neizostavno prirediti još jedan dobrotvorni show.

Vrata dvorane Novog društvenog doma u Virju, ponovno će se otvoriti 15. prosinca, u 20 sati. Peti put na istom mjestu moći će se vidjeti grafiteri, breakeri, raperi, pjevači i ista mlada ekipa organizatora-volontera koji su se prije 5 godina okupili da bi pokrenuli ovu priču.

Rewind Jam natjecanje je humanitarnog karaktera, gdje se svi novčani prihodi prikupljaju za Gabrijelu Ujlaki, kćer pokojnog Darija Ujlakija – Rewinda, koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći. Gabrijela sada ima već 5 godina, a organizatori i sudionici natjecanja joj putem ovog Jam-a svojim duhom i vještinama iz godine u godinu pomažu. Kroz ovo natjecanje žele joj pokazati čime se njezin otac bavio i na taj način ovjekovječiti njegov lik i djelo.

Iz navedenog razloga i ove će se godine naplaćivati ulaznica po simboličnoj cijeni od 30 kuna, a sav prihod namijenjen je Gabrijeli.

– Kroz pet godina postojanja u Virje smo dovodili velika imena break dancea, tako da ni sada nije bio problem prihvatiti se izazova i dovesti poznatog i popularnog B-boya Lil Amok-a. Stiže i ekipa svima poznatog Blackout Hip-hop projekta na čelu sa Phat Phillijem, te njegovim kolegama iz hrvatske hip-hop scene, a najavljujemo i Atomic Dance Factory te grupu Sinovi iz Slavonskog broda kao i poznatog vukovarskog hip-hopera General Woo-a – kazao je predsjednik Udruge Ivan Beljan.

Uz standardno natjecanje, koje je organizirano u jednoj kategoriji, crew vs. crew, bit će organizirane i radionice, treninzi i cjelodnevno druženje. Očekuje se prava borba za otkrivanjem novog najboljeg B-boya Rewind Jam-a. Ako misliš da si taj – prijavi se na Rewind Jam i dokaži se.

Očekuje se veliki odaziv iz svih dijelova Hrvatske, ali i regije. Do sada su sudjelovali gosti iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovačke, Hrvatske, a od ove godine se priključuje i Njemačka te još nekoliko zemalja iz regije..

Broj žiro-računa za Udruge Rewind Jam (za Gabrijelu Ujlaki): 2402006 – 1100612189

 

Rewind Jam 2011 // foto: Mario Kos

{vsig}vijesti/11-2012/rj{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×