12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slavenovi juniori sjajnim preokretom do pobjede nad jakim Dinamom!
S

Ne propustite

U Koprivnici su u srijedu u ranijem terminu odigrane prvenstvene utakmice 7. kola Prve HNL za mlade u kojima su se sastale kadetske i juniorske momčadi Slavena Belupa i Dinama.

Pravi podvig napravili su Slavenovi juniori, koje je zbog izostanka Pave Crnca vodio trener kadeta Ivica Sertić.

Iako su od jakog Dinama gubili 1:3, uspjeli su sjajnim preokretom doći do pobjede od 4:3. Bila im je to prva ovosezonska pobjeda, nakon četiri remija u četiri odigrane utakmice. 

Slaven je poveo pogotkom Ujlakija u 3. minuti, a u 6. minuti izjednačio je Halilović. Gosti pogotkom Murića u 32. minuti dolaze u vodstvo, kojeg na 1:3 povisuje Nuriši u 37. minuti.

Smanjio je na 2:3 Pavlović u 51. minuti, a izjednačio je Sminderovac u 79. minuti. Konačnih 4:3 postavio je dvostruki strijelac Ujlaki u 80. minuti.

Slaven je nastupio u sastavu: Ezgeta, Hajdarović, Jambor (od 86. Tihelka), Senić, Dankić, Stasjuk (od 46. Srbljinović), Arap (od 90. Novačić), Ujlaki (od 87. Šarlija), Pavlović, Tkalčić (od 46. Sminderovac), Međimorec.

Kadeti su također ostvarili pozitivan rezultat s Dinamovim vršnjacima, odigrali su 1:1. Dinamo je poveo golom Čabraje u 21. minuti, a izjednačio je Bogojević u 38. minuti.

Za Slavenove kadete igrali su: Tihelka, Mikor, Makvić, Bubnjić, Rebić, Kovačić (od 51. Furmek), Bogojević (od 76. Rajić), Tuba, Rukavina, Bistrović (od 62. Martinaga), Borac.

U nedjelju će mladi Farmaceuti ugostiti kolege iz Varaždina, utakmice počinju u 10 (kadeti) i 12 sati (juniori).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×