22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U radnoj posjeti Gradu Koprivnici boravila voditeljica evaluacije za projekt Civitas Dyn@mo
U

Ne propustite

Voditeljica evaluacije projekta CIVITAS DYN@MO za Grad Koprivnicu Stina Johansson boravila je u radnoj posjeti Gradu Koprivnici od 20.-23.siječnja.

S članovima projektnog tima provjerila je rezultate postignute u prvoj godini projekta te se upoznala s    planovima za ovu kalendarsku godinu. Stina Johansson izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima, među kojima je posebno izdvojila vrlo uspješno provedenu anketu o prometu na uzorku od 500 građana. Drugi krug ankete provest će se na uzorku iste veličine u rano proljeće ove godine.

Tijekom posjete, obišla je prostor sveučilišnog kampusa i upoznala se s mjerama održive mobilnosti koje se na ovom prostoru planiraju.

Sveučilište Lund, koje je zaduženo za cjelokupnu evaluaciju projekta CIVITAS DYN@MO, obuhvaća četiri sveučilišna kampusa u Švedskoj i Danskoj. Kampus u Lundu, s oko 5000 studenata, također je planiran kao prostor bez automobilskog prometa, a prednjači po inovativnim tehničkim i znanstvenim studijima te je najpopularniji među inozemnim studentima. Stina Johansson svoj neposredni doprinos projektu CIVITAS DYN@MO već je pružila i kao mentorica diplomaca Viktora Stojanovskog i Admira Vejzovića, koji su svoj diplomski rad posvetili razradi modela intermodalnog putničkog terminala u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×