24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U radnoj posjeti Gradu Koprivnici boravila voditeljica evaluacije za projekt Civitas Dyn@mo
U

Ne propustite

Voditeljica evaluacije projekta CIVITAS DYN@MO za Grad Koprivnicu Stina Johansson boravila je u radnoj posjeti Gradu Koprivnici od 20.-23.siječnja.

S članovima projektnog tima provjerila je rezultate postignute u prvoj godini projekta te se upoznala s    planovima za ovu kalendarsku godinu. Stina Johansson izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima, među kojima je posebno izdvojila vrlo uspješno provedenu anketu o prometu na uzorku od 500 građana. Drugi krug ankete provest će se na uzorku iste veličine u rano proljeće ove godine.

Tijekom posjete, obišla je prostor sveučilišnog kampusa i upoznala se s mjerama održive mobilnosti koje se na ovom prostoru planiraju.

Sveučilište Lund, koje je zaduženo za cjelokupnu evaluaciju projekta CIVITAS DYN@MO, obuhvaća četiri sveučilišna kampusa u Švedskoj i Danskoj. Kampus u Lundu, s oko 5000 studenata, također je planiran kao prostor bez automobilskog prometa, a prednjači po inovativnim tehničkim i znanstvenim studijima te je najpopularniji među inozemnim studentima. Stina Johansson svoj neposredni doprinos projektu CIVITAS DYN@MO već je pružila i kao mentorica diplomaca Viktora Stojanovskog i Admira Vejzovića, koji su svoj diplomski rad posvetili razradi modela intermodalnog putničkog terminala u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas u susjedstvu

Pijan bacio ručnu bombu niz stepenice prema partnerici, sad je u istražnom zatvoru

Samo pukom srećom nitko nije ozbiljnije stradao nakon što je stanoviti 56-godišnjak niz stepenice otkotrljao ručnu bombu pred tri...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×