15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pripreme za spektakl

Ususret Dinamu u Imbriovcu gostovala delegacija zagrebačkog kluba
U

Ne propustite

Izaslanici Dinama u Imbriovcu bili su direktor zagrebačkog kluba Davor Bukovina i direktor sigurnosti Krešimir Antolić. Dočekani su od članova uprave Borca iz Imbriovca, Dražena Loparića, Dražena Porića i tajnika Darka Bistrovića.

Dinamova delegacija došla je provjeriti teren i infrastrukturu kluba, svlačionice i službene prostorije. Prigovora nisu imali, te su izrazili zadovoljstvo viđenim i istaknuli kako jedva čekaju utakmicu.

Utakmica Imbriovca i Dinama igrat će se iduću srijedu u 15.30 sati u Imbriovcu. Ulaznice će biti po 30 kuna, a prodavat će se na ulazu u stadion. Uprava Imbriovca razmišlja i o postavljanju predpordajnih mjesta ulaznica, ali sve je još na ideji.

Grad Koprivnica Borcu je ustupio montažnu tribinu na kojoj će biti smještene službene osobe, sponzori i predstavnici klubova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×