13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Protivnice iz Danske

Podravka Vegeta saznala protivnika treće runde EHF kupa, Kapitanović: Ovo je velika šansa koju moramo iskoristiti
P

Ne propustite

Održan je ždrijeb parova treće runde EHF kupa, a Podravka Vegeta saznala je svog protivnika. Podravkašice će se susresti s danskim Viborgom.

Prva utakmica igra se 11./12. prosinca u Viborgu, dok je uzvrat u Koprivnici tjedan dana poslije.

Viborg je u drugoj rudni EHF kupa svladao azerbejdžanski Mingachevir s dvije pobjede, gostujućom 38-21, te domaćom 43-15. Dani slave su iza Viborga, posljednih nekoliko sezona ne briljiraju, trenutno su sedmoplasirana ekipa svojeg prvenstva.

Imaju tri naslova Lige Prvakinja iz 2006., 2009. i 2010. godine.

– Viborg je klub s dugogodišnjom tradicijom, mada nisu više što su prije bili, dosta su pomlađeni. I dalje su klub koji treba respektirati. Mislim da imamo dobre šanse, izvukli smo klub iz zlatne sredine, moglo je i bolje, moglo je i gore. Jako nam odgovara i to što uzvrat igramo u Koprivnici. Očekujem da ćemo proći, moramo se kvalitetno pripremiti, dobro analizirati ekipu Viborga i odigrati najbolje što možemo kako bi smo mi na proljeće igrali Europu. Ovo nam je velika šansa koju moramo iskoristiti – rekla je vratarka Podravke, Ivana Kapitanović.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

glazbene legende

Ne propustite večer punu emocija uz Hanku Paldum i Duška Kuliša, za vas imamo ulaznice!

Nezaboravan glazbeni spektakl stiže u Đurđevac, u subotu, 11. svibnja! Dvoje glazbenih legendi, Hanka Paldum i Duško Kuliš, zajedno će...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×