12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavnici poznatog sajma Vinitech posjetili županiju
P

Ne propustite

Koprivničko-križevačku županiju prošlog su petka, 11. travnja posjetili predstavnici sajma „Vinitech Sifel”. Vinitech je najvažniji sajam opreme za vinarstvo, vinogradarstvo, voćarstvo i povrćarstvo u Europi, a održava se od 2. do 4. prosinca u francuskom gradu Bordeauxu.

Direktorica sajma Emmanuelle Galon te zastupnici sajma za hrvatsku Olivier Medros, Branko Žalac i Tatjana Matijašević razgovarali su o mogućnosti sudjelovanja sa zamjenikom župana Darkom Sobotom, pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijanom Štimacem i voditeljom Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Denisom Maksićem.

Predstavnici sajma ponudili su mogućnost zajedničkog sudjelovanja proizvođača vina i opreme za vinarstvo s područja Koprivničko-križevačke županije sa Virovitičko-podravskom i Međimurskom županijom.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×