21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SŠK Podravka

Strijelci Podravke, Babić i Jambreuš, sudjelovali na međunarodnom turniru u Belom Manastiru
S

Ne propustite

Članovi Streljačkog športskog kluba Podravka, Ivana Babić i Luka Jambreuš, nastupili su na međunarodnom turniru u gađanju ISSF zračnim oružjem ‘Sveti Martin-2017’ u Belom Manastiru.

Ivana Babić prvog dana natjecanja otpucala je 409,2 kruga te se plasirala na četrnaesto mjesto u konkurenciji seniorki, a drugog dana natjecanja rezultatom od 407,7 krugova Ivana Babić ostvarila je plasman na devetnaesto mjesto u konkurenciji seniorki. Oba nastupa Ivane Babić bila su ispod očekivanih rezultata.

Luka Jambreuš nastupio je prvog dana natjecanja u konkurenciji juniora i odličnim rezultatom od 610,1 krugom ostvario je plasman na deveto mjesto u konkurenciji juniora odnosno petnaesto mjesto u konkurenciji seniora. Drugog dana natjecanja u konkurenciji seniora Luka Jambreuš otpucao je 598, 8 krugova te se plasirao na dvadeseto mjesto. S obzirom da je Luka Jambreuš 2005. godište, rezultati koje je postigao na ovom turniru iznad su očekivanih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret Međunarodnom danu muzeja

Muzej grada Koprivnice organizira program o anatomiji na primjeru djela lokalnih autora

Svake godine ususret Međunarodnom danu muzeja u galerijama i muzejima odvija se Edukativna muzejska akcija u organizaciji Sekcije za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×