PRVENSTVO HRVATSKE

Juniori Streljačkog športskog kluba Podravka odlični u gađanju ISSF malokalibarskim oružjem

Ovim nastupima završio je prvi dio sezone malokalibarskim oružjem. Nakon sedam dana odmora, mlade strijelce Podravke očekuju novi treninzi i natjecanja.

15:33h
0
ssk podravka kolaz

Na juniorskom Prvenstvu Hrvatske u gađanju ISSF malokalibarskim oružjem, održanom na zagrebačkoj streljani Vrapčanski potok, juniori Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su odlične rezultate.

U disciplini malokalibarski pištolj 25 metara Gregor Gašparić otpucao je 534 kruga, plasiravši se na četvrto mjesto u konkurenciji juniora, a u konkurenciji mlađih juniora ostvario je plasman na drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju. Rezultatom od 495 otpucanih krugova u disciplini standard malokalibarski pištolj 25 metara Gašparić je ostvario plasman na peto mjesto u konkurenciji juniora, a u konkurenciji mlađih juniora bio je brončani.

Luka Jambreuš u disciplini ISSF malokalibarska puška 60 ležeći stigao je do srebrne
medalje. Glede mlađih juniora, bio je prvi i osvojio zlato. Rezultatom od 1138 krugova u disciplini ISSF malokalibarske puške 3×40 trostav Jambreušu je pripalo zlato u konkurenciji mlađih juniora te srebro među juniorima.

Ovim nastupima završio je prvi dio sezone malokalibarskim oružjem. Nakon sedam
dana odmora, mlade strijelce Podravke očekuju novi treninzi i natjecanja.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW