30.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Streljaštvo // Betlehem, Ivačić i Blažek najbolji na turniru u Suhopolju
S

Ne propustite

Virovitičko-podravska podružnica udruge Prvi hrvatski redarstvenik organizirala je u Suhopolju prvi pozivni turnir u streljaštvu serijskom zračnom puškom u povodu obilježavanja 24. godišnjice „krvavog Uskrsa” i pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića.

Sudjelovalo je 14 ekipa sa 40 natjecatelja iz Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Osječko-baranjske županije.

Uoči natjecanja domaćin je položio vijenac kod spomenika hrvatskih branitelja u Suhopolju, dok su ostale ekipe PHR-a, policije i UDHOS-a iz Koprivničko-križevačke županije upalile svijeće ispod križa.

Natjecanje u streljaštvu održano je na prekrasno uređenoj streljani Osnovne škole Suhopolje.

Prvo mjesto osvojila je ekipa UDHOS-a Koprivničko-križevačke županije s 509 krugova, u sastavu Ivan Betlehem (178), Željko Ivačić (168) i Miroslav Blažek (163). Betlehem je ujedno bio i najbolji pojedinac natjecanja, dok je Ivačić pojedinačno osvojio treće mjesto.

Drugo mjesto osvojila je ekipa PHR iz Virovitice sa 482 kruga, a treće HVIRDA Virovitica sa 426 krugova.

Svečana dodjela pehara

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ROADPOL

Ljudi, oprez! Policija od danas provodi posebnu akciju, “ciljaju” cijeli tjedan na točno ove vozače

Kako bi smanjili broj prometnih nesreća, naša policija od danas provodi posebnu akciju na prometnicama. Radi se o nadzoru alkohola...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×