12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ljubljana

Budućnost okrenula Podravkino vodstvo iz prvog poluvremena i nanijela Koprivničankama drugi poraz na Kandijinom memorijalu
B

Ne propustite

Danas je na rasporedu drugi dan memorijala Vinka Kandije kada će sve četiri momčadi odigrati preostale utakmice. Jučer su u večernjim satima igrale po jednu, dok će danas svaka momčad igrati jednu prijepodne i jednu navečer. Podravkašice su jučer poražene od domaće ekipe Krim Mercatora s 33-28.

Danas su u 12 sati na parket ljubljanske dvorane izašle rukometašice Podravka Vegete i one crnogorske Budućnosti. Crnogorke su jučer minimalno poražene od zagrebačke Lokomotive (24-23).

U drugoj utakmici protiv BudućnostiPodravka je na poluvremenu imala vodstvo 12-11, međutim do kraja utakmice Budućnost je uspjela preokrenuti rezultat na 18-19 i upisati svoju prvu pobjedu na Kandijinom memorijalu, dok će Podravka prvu pobjedu tražiti večeras protiv Lokomotive.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Tri muškarca danas slave dan svog imena, nijedan nema manu!

Filip, Jakov i Mladen današnji su slavljenici. Filip je poštena, inventivna, ljupka, intuitivna i mirna osoba. Jakov je vesela, prilagodljiva, pronicljiva,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×