12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZLOČINAČKO UDRUŽENJE?

Policija s Njemačkom od jutra provodi golemu akciju, po susjedstvu uhićuju ljude zbog šverca autima
P

Slučaj je detaljnije pojasnio Radovan Gačal iz PU međimurske, rekavši kako je u pitanju šira akcija u koju su uključeni Porezna i Carina.

Ne propustite

U nama susjednim županijama, Varaždinskoj i Međimurskoj, od jutra se provode velike kriminalističke akcije, piše Varazdinski.net.hr. Matko Murić iz varaždinske policije za isti je medij potvrdio kako je riječ o istraživanju koje se odnosi na utaju poreza te se provodi u suradnji s PNUSKOK-om.

Slučaj je detaljnije pojasnio Radovan Gačal iz PU međimurske, rekavši kako je u pitanju šira akcija u koju su uključeni Porezna i Carina, a kojom se prati desetak osoba iz tih dviju županija. Spomenuo je, također, kako se surađuje s Njemačkom.

– Kaznena djela su iz domene gospodarskog kriminaliteta: utaja poreza ili carine, krivotvorenje isprave i krivotvorenje službene i poslovne isprave – otkrio je.

Dodao je kao je vjerojatno riječ o zločinačkom udruženju.

– U udruženju se okupila ekipa da bi izbjegavala plaćanje poreza, a radi se o vozilima srednje i visoke klase. Idemo u finalizaciju toga, a kad pretražimo sve što trebamo, dok nađemo i uhitimo osobe, znat ćemo detalje. Sve je u tijeku tako da nemam konačne brojke – objasnio je Gačal za Varazdinski.net.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×