15.7 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tradicija i suvremenost

FOTO Nemčići uspješni na nacionalnom likovnom natječaju
F

Riječ je o 20 godina starome natječaju čija je tema zaštita prirodnog okolišta i biološke raznolikosti u likovnom izričaju djece.

Ne propustite

Učenici Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski sudjelovali su na likovnom natječaju naziva Tradicija i suvremenost za učenike od trećega do osmoga razreda koji organizira Udruga hrvatskih učitelja likovne izobrazbe.

Riječ je o 20 godina starome natječaju čija je tema zaštita prirodnog okoliša i biološke raznolikosti u likovnom izričaju djece, a na kojemu se nagrađuje deset učeničkih radova i pohvaljuje 20. Na ovogodišnjem sudjelovale su 84 škole s 816 radova. Uspješni su, ponovno, bili Nemčići.

Pohvaljen je rad Jelenak učenika Andre Glavice, a izloženi su radovi Kornjača Tonke Lonjak i Vodomar učenice Ree Štefanić. Njihova mentorica bila je Gordana Gazdić-Buhanec. Glede likovnih radova, izložena su dva rada istoga naziva, Bjeloglavi sup, autorica Grete Lonjak i Mije Sinković, a pod mentorstvom Đurđice Pošte.

Virtualna se izložba može pogledati ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Što je sa strujom?

STRAVA Zatočeni kupci u Lidlu u Koprivnici, nestalo struje – nitko ne može van!

Nije nikakav film strave Stephena Kinga nego današnja koprivnička realnost. Naime, čitatelj nam je poslao fotke iz koprivničkog Lidla...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×