18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČITAJ MI

Darivanjem slikovnice u koprivničkoj knjižnici uključite se u nacionalnu akciju
D

Prikupljene će proslijediti djeci u ustanovama i sličnim privremenim smještajima u kojima se nalaze djeca s područja Banovine, područja pogođenog potresom.

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica uključena je u akciju Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj koja je dio nacionalne kampanje Čitaj mi, a održava se povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom koji se obilježava 14. veljače.

Na Dječjem odjelu koprivničke knjižnice, stoga, možete pokloniti novu ili korištenu slikovnicu. Oni će, potom, prikupljene proslijediti djeci u ustanovama i sličnim privremenim smještajima u kojima se nalaze djeca s područja Banovine, područja pogođenog potresom.

– Ovom akcijom željeli bismo prikupiti što više slikovnica i knjiga za djecu koja su se ne svojom voljom našla u nekim nepredvidivim, teškim životnim situacijama kako bismo ih razveselili i pokazali da mislimo na njih i suosjećamo s njima. Isto tako pobuditi ljubav prema darivanju, ali najbitnije – poučiti ih koliko je čitanje važno za njihov svakodnevni život i cjelokupni razvoj – poručuju iz koprivničke knjižnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×