15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČITAJ MI

Darivanjem slikovnice u koprivničkoj knjižnici uključite se u nacionalnu akciju
D

Prikupljene će proslijediti djeci u ustanovama i sličnim privremenim smještajima u kojima se nalaze djeca s područja Banovine, područja pogođenog potresom.

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica uključena je u akciju Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj koja je dio nacionalne kampanje Čitaj mi, a održava se povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom koji se obilježava 14. veljače.

Na Dječjem odjelu koprivničke knjižnice, stoga, možete pokloniti novu ili korištenu slikovnicu. Oni će, potom, prikupljene proslijediti djeci u ustanovama i sličnim privremenim smještajima u kojima se nalaze djeca s područja Banovine, područja pogođenog potresom.

– Ovom akcijom željeli bismo prikupiti što više slikovnica i knjiga za djecu koja su se ne svojom voljom našla u nekim nepredvidivim, teškim životnim situacijama kako bismo ih razveselili i pokazali da mislimo na njih i suosjećamo s njima. Isto tako pobuditi ljubav prema darivanju, ali najbitnije – poučiti ih koliko je čitanje važno za njihov svakodnevni život i cjelokupni razvoj – poručuju iz koprivničke knjižnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×