13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POSLJEDNJE ZBOGOM treneru

Podravkašica Dijana Mugoša: Govorio je da nas voli i znao da njegova ‘banda’ voli njega. Svaki naš naredni uspjeh bit će za njega
P

Ispraćaj velikana zaključen je velikim pljeskom svih prisutnih.

Ne propustite

Ispred sportske dvorane koprivničke Gimnazije održan je ispraćaj velikoga rukometaša, trenera i čovjeka Zlatka Saračevića. Iznimno emotivnome trenutku prisustvovali su mnogi, od Saračeve supruge Kornelije, preko igračica RK Podravka Vegete, članova i članica Uprave do građana koji su došli reći posljednje zbogom.

– Svi se mi nekako nadamo da će doći i reći: “Gdje je moja banda?” Otišao je s velikom pobjedom, kao pobjednik, ispratili smo ga aplauzom. Govorio nam je da nas voli i znao da njegova banda njega voli, to će tako ostati zauvijek. Svaki naš naredni uspjeh, svaki pogodak i sve što napravimo na terenu bit će za njega. Ponosne smo na njega i znamo da je bio ponosan na nas – kazala je Dijana Mugoša, jedna od igračica Podravke.

– Jedna veličina od čovjeka, rukometna legenda koja se nikada neće zaboraviti, pamtit ćemo ga po svemu. Njegove riječi, šale, ne mogu nešto izdvojiti – dodala je D. Mugoša.

Ispraćaj velikana zaključen je velikim pljeskom svih prisutnih.

Komemoracija Zlatko Saračević
Foto: Mario Kos
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×