12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
COVID-19

Ludbrežani će se masovno cijepiti, evo kada i gdje
L

Ukoliko se nastavi ovim tempom kroz nekih mjesec dana, s obzirom da su u najavi dolasci većih doza cjepiva za cijelu Hrvatsku, za očekivati je da bi svi oni koji se žele cijepiti prvi puta mogli biti i procijepljeni.

Ne propustite

U Ludbregu će se u petak i subotu, 7. i 8. svibnja, održati masovno cijepljenje, potvrdio je Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije.

Bit će u ludbreškoj sportskoj dvorani za područje cijele bivše općine Ludbreg.

U petak počinje u 8.30, a cijepit će se osobe koje su prijavljene za cijepljenje kod liječnika opće medicine, a istog dana u poslijepodnevnim satima je organizirano za djelatnike tvrtki koje su se za prijavile.

Cijepljenje u subotu počinje u 8.30 sati i namijenjeno je osobama koje su prijavile putem aplikacije cijepise.hr, a o terminu će biti obaviješteni.

– Ukoliko se nastavi ovim tempom kroz nekih mjesec dana, s obzirom da su u najavi dolasci većih doza cjepiva za cijelu Hrvatsku, za očekivati je da bi svi oni koji se žele cijepiti prvi puta mogli biti i procijepljeni. To je u ovom trenutku vrlo važna informacija nakon početnog nesnalaženja i ne funkcioniranja sustava cijepise.hr s ovim većim količinama cjepiva za očekivati je da ćemo se svi moći cijepiti prvi, a nadam se i drugi put i da ćemo na taj način smanjiti rizik od korone – kazao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×