22 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA HNL SJEVER

Križevački Radnik u derbiju gostuje kod Mladosti, Tehničar dočekuje Podravinu
K

Velika borba za vrh vodi se između Ždralova i Radnika, a uzbuđenja neće nedostajati ni u drugim susretima Treće HNL Sjever.

Ne propustite

Nakon što je u subotu odigrano 1. kolo lige za prvaka i lige za ostanak u Trećoj HNL Sjever, za vikend nam slijedi 2. kolo natjecanja. Sve utakmice igraju se u subotu u 18 sati.

U ligi za prvaka, Tehničaru u Cvetkovec dolazi momčad Podravine. Obje su ekipe u prošlom kolu upisale poraze, četvrti Tehničar kod Mladosti, a šesti Ludbrežani kod Poleta, pa će i domaći i gosti htjeti ispraviti dojam te doći do sva tri boda.

Bitka za prvo mjesto na ljestvici vodi se između Mladosti iz Ždralova i križevačkog Radnika. Bilogorci trenutno Prigorcima bježe za pet bodova, jer Ždralovi su ih dosad skupili 51, dok su Križevčani na 46.

Liga za ostanak za vikend se, što se lokalnih predstavnika tiče, igra u Virovitici i Đurđevcu. Pretposljednji Podravac iz Virja tako će u goste Virovitičanima, koji su četvrti na tablici lošije rangiranih klubova.

Đurđevački Graničar s devet je bodova na tablici izjednačen s Podravcem, ali su trenutno posljednji zbog nešto gore gol-razlike. Bijeg s dna tražit će protiv Varteksa, koji im u subotu dolazi u goste.

U ostalim susretima, Papuk u ligi za prvaka kod kuće dočekuje Polet iz Svetog Martina na Muri, dok će u ligi za ostanak igrati Bjelovar i Rudar iz Murskog Središća.

Treća HNL Sjever, 2. kolo, subota 22. svibnja, 18.00 sati:

Playoff:

Tehničar – Podravina
Papuk – Polet SMnM
Mladost Ž – Radnik-Križevci

Playout: 

Virovitica – Podravac
Graničar Đ – Varteks
Bjelovar – Rudar MS

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan općine

Legrad slavi Dan općine i dan zaštitnika, Sabolić: Ulažemo u ljude i projekte, prepoznati smo diljem Hrvatske i šire

Zablatje, pitoreskno podravsko mjestašce od 170-ak stanovnika na granici dvije županije, bit će u petak "dom" svečanoj sjednici u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×