12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PIJAN I BEZ VOZAČKE

Tek punoljetni mladić završio u zatvoru. Prijeti mu kazna do 40 tisuća kuna i četiri mjeseca dug boravak iza rešetaka, evo zašto
T

Uz optužni prijedlog priveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu.

Ne propustite

Ludbreška policija odradila je još jedan aktivan, radni vikend. U izvješću Policijske uprave varaždinske stoji kako su prvo, u subotu oko 20 sati, u Varaždinskoj ulici u Sudovčnini zaustavili 44-godišnjeg vozača traktora. Utvrdili su kako je pod utjecajem alkohola od 1,83 promila, zbog čega su ga, uvjereni kako će nastaviti s prekršajem, odveli u policijsku postaju te smjestili u posebnu prostoriju.

Dan kasnije, tijekom nedjeljnog prijepodneva, na županijskoj cesti između Martinića i Lunjkovca nabasali su na 18-godišnjeg vozača. On je, pak, imao 1,62 promila alkohola u krvi. S druge strane, ono što nije imao i uopće nema jest položen vozački ispit. I njega su odveli u postaju, u spomenutu prostoriju.

Uz optužni prijedlog priveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu. Nakon saslušanja, određeno mu je zadržavanje do 15 dana te je predan u varaždinski zatvor.

Policija navodi kako mu prijeti novčana kazna do 40 tisuća kuna, kazna zatvora u trajanju do 120 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do devet mjeseci, a po pravomoćnosti odluke o prekršaju određivanje 12 negativnih prekršajnih bodova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×