19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
obule su startasice

Članice Udruge žena grada Đurđevca održale radni sastanak i dogovorile buduće aktivnosti
Č

Članice Udruge žena su za tu prigodu obule startasice s kojima su ih počastile i ugodno iznenadile članice Udruge žena iz Ogulina te Turistička zajednica i Grad Ogulin za nedavnog posjeta

Ne propustite

Udruga žena grada Đurđevca održala je posljednji ljetni radni sastanak. Bila je to prilika da zajednički analiziraju planirane aktivnosti i projekte u prvom dijelu godine.

– Činimo to uvijek pred jesensko/zimsku sezonu kako bismo se uz to dogovorile i o svim aktivnostima koje nas čekaju u dijelu godine kad će naše aktivnosti mahom biti vezane u zatvorene prostore – naglasila je predsjednica Mirjana Mišulin i dodala da je prvi dio godišnjih aktivnosti u cijelosti realiziran.

Radni sastanak je okončan jednoglasnim zaključkom da će udruga i u narednom dijelu godine aktivno sudjelovati u svim projektima Turističke zajednice, pa su podijeljena zaduženja, prije svega vezana uz nadolazeću turističku đurđevačku Zlatnu jesen.

Članice Udruge žena su za tu prigodu obule startasice s kojima su ih počastile i ugodno iznenadile članice Udruge žena iz Ogulina te Turistička zajednica i Grad Ogulin za nedavnog posjeta.

Poznato je da su startasice bezvremenski klasik te da se ručno proizvode u Vukovaru od prirodnog materijala od 1976. godine i da predstavljaju kreativnost i kulturno nasljeđe jedinstvenog hrvatskog proizvoda.

Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×