obule su startasice

Članice Udruge žena grada Đurđevca održale radni sastanak i dogovorile buduće aktivnosti

Članice Udruge žena su za tu prigodu obule startasice s kojima su ih počastile i ugodno iznenadile članice Udruge žena iz Ogulina te Turistička zajednica i Grad Ogulin za nedavnog posjeta

08:57h
0
Foto: Grad Đurđevac

Udruga žena grada Đurđevca održala je posljednji ljetni radni sastanak. Bila je to prilika da zajednički analiziraju planirane aktivnosti i projekte u prvom dijelu godine.

– Činimo to uvijek pred jesensko/zimsku sezonu kako bismo se uz to dogovorile i o svim aktivnostima koje nas čekaju u dijelu godine kad će naše aktivnosti mahom biti vezane u zatvorene prostore – naglasila je predsjednica Mirjana Mišulin i dodala da je prvi dio godišnjih aktivnosti u cijelosti realiziran.

Radni sastanak je okončan jednoglasnim zaključkom da će udruga i u narednom dijelu godine aktivno sudjelovati u svim projektima Turističke zajednice, pa su podijeljena zaduženja, prije svega vezana uz nadolazeću turističku đurđevačku Zlatnu jesen.

Članice Udruge žena su za tu prigodu obule startasice s kojima su ih počastile i ugodno iznenadile članice Udruge žena iz Ogulina te Turistička zajednica i Grad Ogulin za nedavnog posjeta.

Poznato je da su startasice bezvremenski klasik te da se ručno proizvode u Vukovaru od prirodnog materijala od 1976. godine i da predstavljaju kreativnost i kulturno nasljeđe jedinstvenog hrvatskog proizvoda.

Foto: Grad Đurđevac