12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rukometne reprezentativke u Biogradu na Moru
R

Ne propustite

U sklopu priprema za Europsko prvenstvo u rukometu za žene, što se u prosincu održava u Danskoj i Norveškoj (Hrvatska igra u Aarhusu), izbornik Zdravko Zovko sazvao je kontrolno okupljanje reprezentacije.

Od 14. do 19. lipnja rukometašice će boraviti u Biogradu na moru. To je početak niza okupljanja prije odlaska u Dansku, a u Biogradu će se provesti razna testiranja.

Iz RK Podravke pozvane su Ivana Jelčić, Marta Žderić, Anita Gaće, Andrea Šerić, Martina Pavić, Andrea Penezić, Maja Kožnjak, Miranda Tatari i Ivana Petković, dakle devet igračica. Iz Lokomotive Zovko je pozvao Nikicu Pušić, Anetu Peraicu, Anu Nikšić, Vesnu Milanović-Litre, a ostale su Jelena Grubišić iz Krim Mercatora, Dina Havić iz Zameta, Kristina Franić iz Metza i Tanja Kiridžić iz Arene.

U slučaju naknadnog poziva u pripremi će biti Dubravka Bukovina (Izgradnja Zaptešić), Ivana Milić (Sesvete Agroproteinka), Ivana Lovrić (Debrecen), Ana Maruščec (Lokomotiva), Dragica Džono (Trešnjevka), Sonja Bašić (Alcobendas) i Ivana Vuković (Zamet).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kuršlus

Mortus pijan sletio u kanal i zabio se u most, policija ga našla ozlijeđenog kraj ceste

Pijani vozač jučer je napravio "kuršlus" kada je sletio s ceste u kanal u Sokolovcu. Dogodilo se to oko 23...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×