15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŠIRI SE RASCO

Perjanica podravskog gospodarstva gradit će nove pogone, Općina u tu svrhu povećala proračun za 1,6 milijuna eura kako bi uredili poduzetničku zonu
P

Uskoro ćemo raspisati natječaj za izvođača radova i stvoriti potrebne preduvjete za gradnju novih pogona Rasca, ističe Darko Sobota

Ne propustite

Općinski vijećnici Općine Kalinovac izglasali su rebalans proračuna kojim su općinski prihodi i rashodi povećani za 1,6 milijuna eura i sad će ukupno iznositi 4,3 milijuna eura.

Rebalansom su osigurana potrebna sredstava za opremanje još jednog dijela poduzetničke zone.

– Naša perjanica gospodarstva, tvrtka Rasco, namjerava izgraditi nove pogone pa je nužno u još jednom dijelu poduzetničke zone izgraditi komunalnu infrastrukturu i prilaznu cestu. Uskoro ćemo raspisati natječaj za izvođača radova i stvoriti potrebne preduvjete za gradnju novih pogona Rasca – ističe Darko Sobota, načelnik Općine Kalinovac.

Vijećnici su donijeli i odluku o izvršenju lanjskog proračuna koji je ostvaren u iznosu od 16,3 milijuna kuna odnosno 2,2 milijuna eura.

– Kroz program građenja komunalne infrastrukture lani smo obnovili cestu u Batinskama i na Bazijančevom putu, uredili Ulicu Ciglana i obnovili javnu rasvjetu u Kolodvorskoj i Dravskoj ulici u Kalinovcu – dodao je Darko Sobota.

Foto: Općina Kalinovac

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×