18.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
izbor je velik

Evo što sve možete posaditi tijekom rujna u svom vrtu
E

Kada su u pitanju plastenici, ondje se mogu posaditi zelena salata i špinat, no preporuča se oprez sa zalijevanjem

Ne propustite

Stigao je rujan i sve smo bliže jeseni.

Ipak radova u vrtu još ima, a i tijekom ovog mjeseca može se još nešto posaditi.

-U vrtu će odličan izbor biti rabarbara, špinat, zelena salata, matovilac, rikola, razne azijske salate, rotkvica, repa, daikon, rotkva, blitva, kineski kupus, cvjetača, pak choi, cikorija, peršin, ljubičasta brokula i druge vrste. Birajte jesenske i zimske sorte koje bolje podnose nižu temperaturu. Za neke vrste karakteristično je da u ovakvim uvjetima brzo rastu i da im je vegetacija kratka. Takve su rotkvice, repa, ali i cikla, koraba – preporuča Agroklub.

Dodaju da je kraj rujna idealan za sadnju luka srebrenca. Kada su u pitanju plastenici, ondje se mogu posaditi zelena salata i špinat, no preporuča se oprez sa zalijevanjem.

– Temperature nisu više tako visoke, biljke će manje gubiti vodu, zbog toga je potrebno smanjiti količinu vode za zalijevanje – poručuje Agroklub.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novost

KONAČNO Padaju cijene goriva, od idućeg tjedna vozimo se jeftinije

Od idućeg tjedna trebali bismo se voziti malo jeftinije jer cijene goriva padaju. Naime, kako doznaje Dnevnik Nove TV, cijena...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×