-2.1 C
Koprivnica
Subota, 23. studenoga 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MAJSTOR SVOG "ZANATA"

FOTO/VIDEO Ivan Koren nagrađen za doprinos razvoju ugostiteljstva: Gosti mi se stalno vraćaju, a to najbolje pokazuje da radim dobar posao
F

Presretan sam što sam dočekao i ovo priznanje i što je Obrtnička komora još jednom prepoznala moj rad na promocije naše podravske kuhinje kaže Ivan Koren

Ne propustite

Ivan Koren, poznati ugostitelj iz Kloštra Podravskog, vlasnik restorana Royal, još jednom je nagrađen za svoj dugogodišnji rad i to od Hrvatske obrtničke komore. Nakon brojnih nagrada, među kojima je i titula Zlatne ruke koja se dodjeljuje za izuzetna poslovna dostignuća, Koren je nedavno dobio i  priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke.

Priznanje je dobio zbog dugogodišnjeg uspješnog vođenja obrta. Pune 32 godine Koren je vezan uz ugostiteljstvo, a kroz njegov restoran Royal u 25 godina postao je itekako prepoznatljivo mjesto promocije autohtone i tradicijske hrane podravskog kraja.

– Presretan sam što sam dočekao i ovo priznanje i što je Obrtnička komora još jednom prepoznala moj rad na promocije naše podravske kuhinje. Moj restoran prepoznatljiv je po martinjskim menijima i sve grupe koje nam dolaze imaju same riječi hvale za našu ponudu hrane i vina. Ponosan sam i što su kroz moj restoran prošli brojni naučnici za ugostiteljska zvanja i što su baš kod mene naučili osnove našeg posla – kaže Ivan Koren.

ivan koren
Foto: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije

On je i svojevrsni pionir u našoj županiji i u turizmu jer je prvi počeo dovoditi organizirane grupe na jednodnevne izlete s ciljem da se promovira gastronomska i enološka ponuda Podravine.

– Turizam je veliki potencijal našeg kraja, a bez dobrog ugostiteljstva ne može se očekivati turističke razvoj. Odavno sam odlučio povezati te dvije grane i moj restoran koji je poseban i po martinjskoj kapelici, kao i Vila Ančica koju sam uredio u klijeti stalno privlače izletnike – dodaje Koren.

Ivan Koren
Foto: Dinko Borozan

Najvažnije je, naglašava on, da su gosti uvijek zadovoljni i da se vraćaju u Royal i Vilu Ančice. To je najbolji pokazatelj da odlično radi svoj posao.

– Veliko priznanje je to kad mi se grupe vračaju po pet, deset i 15 puta. Nedavno sam grupu sa zagrebačkog područja koja je u 20 godina bila čak 31 put kod mene jer znaju godišnje doći i po dvaput. To je također veliko priznanje i to ne samo za mene, nego i moju obitelj i sve djelatnike restorana – zaključio je Ivan Koren.

Ivan Koren
Foto: Dinko Borozan
Ivan Koren
Foto: Dinko Borozan
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najbolji od najboljih

Hrvatska sahara – Podravina adventure u velikom finalu izbora najboljih turističkih proizvoda

Proglašenje i dodjela nagrada u hrvatskom turizmu upravo se privodi kraju u sklopu Dana hrvatskog turizma u Opatiji, u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×