33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U povodu dana planeta zemlje

Goran Šafarek dobio još jedno priznanje za svoj rad, dodijeljena mu Velebitska degenija
G

Riječ je o nagradi za najbolje novinarske radove o zaštiti prirode i okoliša objavljene u protekloj godini

Ne propustite

Hrvatsko novinarsko društvo i ove je godine dodijelilo nagradu Velebitska degenija, a sve u povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Riječ je o nagradi za najbolje novinarske radove o zaštiti prirode i okoliša objavljene u protekloj godini, a ovogodišnji dobitnik je i Goran Šafarek.

Šafarek je nagradu primio za reportažu Park prirode Telašćica – Raj za nautičare i ljubitelje prirode, objavljenu u Meridijanima.

– Odabrao sam ovu temu jer je Park prirode Telašćica jedan od najznačajnijih prirodnih motiva, ne samo u Hrvatskoj, nego i mnogo šire. Zahvalan sam na nagradi koja potvrđuje važnost ovog područja te kvalitetu fotografija – rekao je Šafarek prilikom preuzimanja nagrade, prenosi HND.

U obrazloženju nagrade navedeno je kako je Šafarek u stvaranju ove reportaže uspješno koristio niz fotografskih tehnika i alata fotografirajući iz zraka, pod vodom i na kopnu. Kako navode, posebno se ističe fotografija s jedrilicom u tirkiznom moru uz očuvanu obalu Parka prirode Telašćica snimljena iz zraka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×