23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Polumaraton

Križevčanin Sandro Novosel nastupio na ‘Juliji i Romeu’
K

Ne propustite

Sudjelovanje u polumaratonskoj utrci, osobito kad ste okruženi tisućama trkača i trkačica iz cijelog svijeta, nosi poseban emotivni naboj, osjećaj da se čitav četveromjesečni trud u ‘školici trčanja’ ipak isplatio i da je ostalo još samo položiti ispit. Rezultat pritom nije prioritet, ali ti je drago kad ga vidiš, a da ga nisi niti planirao niti očekivao – rekao je nakon utrke Novosel.

Križevčanin Sandro Novosel (36) jučer, u nedjelju, istrčao je popularnu utrku “Julija i Romeo” koja se već deveti puta održala u talijanskoj Veroni.

Od ukupno desetak tisuća trkača Novosel je zauzeo 4528. mjesto, što je najbolji rezultat u konkurenciji početnika dugoprugaša.

– Sudjelovanje u polumaratonskoj utrci, osobito kad ste okruženi tisućama trkača i trkačica iz cijelog svijeta, nosi poseban emotivni naboj, osjećaj da se čitav četveromjesečni trud u ‘školici trčanja’ ipak isplatio i da je ostalo još samo položiti ispit. Rezultat pritom nije prioritet, ali ti je drago kad ga vidiš, a da ga nisi niti planirao niti očekivao – rekao je nakon utrke Novosel.

Riječ je inače o drugoj najvećoj polumaratonskoj utrci u Italiji, koja najvećim dijelom prolazi središtem grada, a natjecatelje u samoj završnici utrke očekuje i prolaz kroz Arenu.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Sandro Novosel trenirati je počeo 7. listopada prošle godine, u sklopu programa AK Sljeme u Zagrebu, a veronski polumaraton prvi je koji je istrčao. Utrku dugu 21,097 kilometara istrčao je za nešto manje od dva sata.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kolektivni ugovor

Nema više konobarenja i kuhanja za sadašnji minimalac, od 1. svibnja plaće rastu i do 20 posto!

Do kvalitetnih konobara i kuhara teško je doći, pa je jedan od načina i primjerena plaća. No, sigurno ima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×