15.1 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sveti Mihovil

Gradonačelnik ugostio policijske službenike i čestitao im njihov dan
G

Predsjednik Udruge pripadnika ratne postrojbe policije Križevci Željko Kemenović također je zahvalio na kontinuiranoj podršci koju Grad pruža u radu udruga umirovljenih policijskih pripadnika

Ne propustite

Povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je prijam za aktivne i umirovljene pripadnike Policijske postaje Križevci.

FOTO: Grad Križevci

Gradonačelnik je zahvalio policijskim službenicima na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Gradom Križevcima te uputio iskrene čestitke povodom njihova dana.

– Sigurnost našeg grada nam je na prvom mjestu i jako mi je drago da u tom smislu u vama imamo partnere. Ono što me posebno raduje je rad na preventivi, na što ste stavili apsolutni fokus, pa se onda ta suradnja ne deklarira samo kroz suradnju Gradske uprave i Policijske postaje i Policijske uprave koprivničko-križevačke, već se ona prožima kroz sve naše gradske ustanove, vrtiće i škole – istaknuo je gradonačelnik, posebno pohvalivši doprinos udruga umirovljenih pripadnika policije koji su dali nemjerljiv doprinos u stvaranju Republike Hrvatske.

FOTO: Grad Križevci

Zahvalu na prijemu i odličnoj suradnji uputio je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec.

– Naša suradnja je zaista do sada bila na nivou i nastavit ćemo i dalje na taj način raditi jer to je jedini smjer, mogućnost pa i zadovoljstvo da obavljamo sve poslove koji su iz dana u dan pred nama – kazao je.

FOTO: Grad Križevci

Predsjednik Udruge pripadnika ratne postrojbe policije Križevci Željko Kemenović također je zahvalio na kontinuiranoj podršci koju Grad pruža u radu udruga umirovljenih policijskih pripadnika.

– Želim zahvaliti na vašem pozivu i time na ukazanoj časti jer mi smo ipak bivši pripadnici MUP-a, ali i živući sudionici i svjedoci Domovinskog rata čiju istinu promičemo i štitimo njegov dignitet – istaknuo je.

FOTO: Grad Križevci

Prijemu su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

FOTO: Grad Križevci
FOTO: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Mijenja se klima

FOTO/VIDEO Orahe poharali mraz, tuča, suša, jeleni i divlje svinje, Katarina: Kažu mi da ih počupam i posadim nešto drugo

Sezona je berbe oraha koji se uz svoja ljekovita svojstva kao odličan antioksidans nalazi i na popisu namirnica za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×