doprinos lokalnoj zajednici

Gradonačelnik Križevaca Rajn održao prijem za aktivne i umirovljene policijske djelatnike

Hvala i vama koji ste sada u zasluženoj mirovini, a stvarali ste temelje na kojima je sustav satkan kako bismo ga dalje mogli svi zajedno unapređivati, kazao je, između ostaloga, Rajn

10:24h
0
Dan policije
Foto: Grad Križevci

Povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn upriličio je u srijedu, 28.rujna, prijem za policijske službenike Policijske postaje Križevci te umirovljene policijske djelatnike.

Gradonačelnik im je čestitao Dan policije i blagdan njihovog zaštitnika sv. Mihovila.

– Drago mi je vidjeti vas ovako na okupu, djelatne policijske službenike, kao i one umirovljene, neću reći neaktivne jer znam da ste svi aktivni te da i dalje dajete doprinos lokalnoj zajednici, svatko na svoj način, posebice kroz vaše udruge – istaknuo je Rajn.

Tom prilikom, gradonačelnik je ponovo istaknuo i ujedno zahvalio za dobru suradnju na aktivnostima vezanima uz prevenciju poput senzibiliziranja javnosti na problematiku nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, akcije Sigurno u školu s HAK-om, zatim Sigurno i vješto u prometu, zajedničkim sjednicama Vijeća za prevenciju i sl.

Posebno se obratio i umirovljenim policijskim službenicima.

– Naravno, hvala i vama koji ste sada u zasluženoj mirovini, a stvarali ste temelje na kojima je sustav satkan kako bismo ga dalje mogli svi zajedno unapređivati – kazao je pritom.

Dan policije
Foto: Grad Križevci

Načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se grad Križevce doživljava i ocjenjuje kao siguran grad dodavši da u posljednje vrijeme ima dosta mladog policijskog kadra s kojima se intenzivno radi i obučava ih se kako bi se zadržava ta razina sigurnosti u gradu. Načelnik je rekao i kako tradicionalno u povodu Dana policije, Policijska postaja u četvrtak, 29. rujna, provodi dane otvorenih vrata te očekuju posjet 103 mala vrtićanca.

Ratni zapovjednik Policijske postaje u Križevcima Božidar Štubelj uz zahvalu na prijemu, rekao je kako je Policijska postaja Križevci oduvijek bila najbolja po rezultatima nekada u Bjelovarskoj Policijskoj upravi, a sada Koprivničko-križevačkoj te da ga izuzetno raduje da se ta tradicija nastavlja i dalje.

Dan policije
Foto: Grad Križevci

Predsjednik Udruge pripadnika ratne postrojbe policije Križevci Željko Kemenović također se kratko obratio, zahvalivši prije svega na pomoći Grada, financijskoj i logističkoj, kod izrade spomen-ploče koja je ovih dana postavljena u čast šestorici policajaca poginulih u Domovinskom ratu, a koja će sutra biti i svečano otkrivena.

Predsjednik Udruge umirovljenika MUP-a Križevci Vlado Jurčević koji je također nazočio prijemu, uputio je čestitke svim svojim kolegama u povodu sutrašnjeg dana.

Prijemu su, uz načelnika PP Križevci, prisustvovali i policijski službenici, dok su u ime Grada, osim gradonačelnika, nazočni bili pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje,
kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW