19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najljepši poklon za Dan zaljubljenih – koncert Olivera Dragojevića
N

Ne propustite

U susret Danu zaljubljenih, Oliver Dragojević će ove subote 12.02.2011. održati veliki koncert u Koprivnici, u Sportskoj dvorani srednje škole s početkom u 20 sati.

„Bit će to najljepši poklon svim zaljubljenima, a poručujem im da uvijek, za sva vremena, vjeruju u ljubav!” kazao je Oliver Dragojević, koristeći citat svoje velike uspješnice „Vjeruj u ljubav” po kojoj je predstojeći koncert i dobio naziv.

Neumorni Velalučanin ovih se dana već priprema za višesatni koncert ljubavi koji će prirediti svojim fanovima u Koprivnici, u pratnji svog benda Dupini. Kao što su organizatori koncerta iz koncertne agencije Gramofon već najavili, Oliveru će se u Koprivnici pridružiti i poseban gost, mlada zvijezda Vilibald Kovač, no to neće biti jedino iznenađenje – ipak je koncert u povodu Dana zaljubljenih, pa Koprivničankama i Koprivničanima predstoji još iznenađenja!

U Koprivnici pred sam dan Svetog Valentina imate priliku sa svojom najvoljenijom osobom zapjevati brojne Oliverove ljubavne pjesme – od „Jubavi mala”, „Cesarica”, „Moj lipi anđele”, „Trag u beskraju” do brojnih prelijepih pjesama iz pera legendarnog Zdenka Runjića. Ovo je koncert koji nipošto ne smijete propustiti!

Ulaznice za predstojeći koncert mogu se uz online prodaju putem sustava Eventim (www.eventim.hr) u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna na sljedećim prodajnim mjestima u Koprivnici:

– “Šareni dućan”, Svilarska 34,

– Hotel “Podravina” – na recepciji hotela, Hrvatske državnosti 9,

– “Interspar”, Radnička cesta bb.

Provedite nezaboravnu večer uz Olivera Dragojevića i Dupine 12. veljače u Koprivnici!!!

U suradnji s organizatorom donosimo još jednu nagradnu igru. Dva sretna para osvojit će ulaznice za koncert, upoznavanje, kratko druženje i fotografiranje s Oliverom, te album s autogramom. Pošaljite na email na adresu info@koprivnica.net s naslovom “Oliver: Nagradna igra” i ukratko napišite što je to ljubav :). Nagrađene ćemo objaviti unutar ovog članka u toku sutrašnjeg dana. Nemojte zaboraviti poslati svoja imena i brojeve telefona.

Dobitnici su izvučeni:

1. Domagoj Lončar, koji nam je ljubav opisao: “Ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva, ljubav ne zavidi, ne hvali se ne oholi….Ljubav je najjače oružje protiv zla… i kad se dvoje vole pa od sreće nastane treće…”

2.  Domagoj Švabek, koji nam je sročio i ljubavnu pjesmu:

Sjećanje na ljubav
Sjećam se tvoga prvog pogleda,
kada si njime srce mi otela,
tada si me u svijet mašte povela,
i u prekrasnu stvarnost dovela.

Sjećam se tvoga prvog dodira,
koji me oslobodio ropstva nemira.
Zrakama svoje ljubavi si me opkolila
i postala meni jedina, premila.

Sjećam se našeg prvog razgovora,
i kako mi tada srce zakuca,
moj jezik tada nemoćno zamuca,
a pjesma se začu iz presretnog srca.

Sjećanja ne blijede jer si pokraj mene,
i ja sam sretan pored voljene djevojke.
Naša ljubav nikada ne vene,
jer su nam duše za našu ljubav stvorene.

Čestitamo dobitnicima, ulaznice možete podići na ulazu u dvoranu na dan koncerta od 18h, a vezano za susret s Oliverom i potpisani CD javit će vam se organizatori iz agencije Gramofon.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×