12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Knjižnica i čitaonica Fran Galović dobila transporter za invalide
K

Ne propustite

U suradnji s udrugama koje skrbe o potrebama i interesima osoba s invaliditetom na području Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije, kao i s Udrugom volontera “Rad na dar”, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” pokreće novu uslugu namijenjenu osobama s invaliditetom u kolicima, kao i svima koji su teže pokretni.

Budući da knjižnica ne posjeduje dizalo, nudi se pristup knjižničnim uslugama pomoću transportera i to na prvom katu (Čitaonica tiska) i drugom katu (Stručno-znanstveni odjel s knjigama, časopisima, računalima, internetom, glazbenom zbirkom, zavičajnom zbirkom itd.).

Pouzdanu i sigurnu uslugu prijevoza transporterom davat će volonter Nino Zidar, a za početak na raspolaganju će biti svaki prvi ponedjeljak u mjesecu od 10-13 sati, počevši od 7. ožujka i zadnji četvrtak od 13 do 17 sati, počevši od 31. ožujka ove godine.

Transporter je nabavljen sredstvima Europske unije u iznosu od 35 tisuća kuna kao dio projekta Knjižnične usluge za slijepe i slabovidne, čiji nositelj je bila Udruga slijepih Koprivničko.križevačke županije u suradnji s Knjižnicom.

Zainteresirani za uslugu mogu se najaviti Knjižnici na telefon 048/622-131 ili Mariji Mraz iz Udruge osoba s invaliditetom Grada Koprivnice na broj 098/762-177.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×