18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Idućeg vikenda održava se jubilarna deseta manifestacija „Ribolovci svome gradu“
I

Ne propustite

Idućeg vikenda, 16. i 17. travnja, na središnjem koprivničkom trgu odžat će se prva velika ovogodišnja manifestacija „Ribolovci svome gradu“.

Organizator ove već tradicionalne manifestacije, koja ove godine proslavlja jubilarnu desetu godinu je „ŠRK Koprivnica“, a više o samome programu na današnjoj su konferenciji za novinare rekli sportski direktor „ŠRK Koprivnica“ Krešimir Vrhoci, predsjednik „ŠRK Koprivnica“ Ivan Petak, predstavnik Hotela Podravine Marijan Kusak i zamjenik gradonačelnika Dražen Pros.

– Osnovni cilj manifestacije je popularizacija ribolovnog sporta, natjecanje u pripremi fiš paprikaša, upoznavanje s turističkim potencijalima grada, gospodarska promidžba i bogata gastronomska ponuda prvenstveno riječne i jezerske ribe te ostalih prehrambenih proizvoda i pića karakterističnih za naš kraj – rekao je predsjednik Odbora Krešimir Vrhoci.

U okviru ove jubilarne manifestacije organizirat će se natjecanje u pripremi fiš-paprikaša, lov ribe udicom iz bazena, prezentacija i prodaja ribolovnog pribora, alata i opreme za pripremu ribe, bogati kulturno umjetnički program, izrada drvenog čamca na starinski način, prezentacija starih zanata, kiparsko-keramička kolonija i natjecanje ribolovaca u Rasinji pod nazivom „II KUP GRADA KOPRIVNICE U ŠPORTSKOM RIBOLOVU“.

Zlatni kotao pobjedniku natjecanja u pripremanju fiš paprikaša

foto: Ivan BrkićNa Zrinskom trgu već će se tradicionalno postaviti bazen veličine 47 metara, namijenjen za lov udicom prvenstveno za djecu, a pripremit će se i poseban prostor za pečenje ribe na rašljama. Osim na rašljama, riba će se pripremati i na ostale načine, a za taj dio biti će zaduženi ljudi iz Hotela Podravina koji će isto tako u svrhu poboljšanja manifestacije u centru postaviti jedan novi šator.

U ime organizatora, predsjednik „ŠRK Koprivnica“ Ivan Petak najavio je bogate i primamljive nagrade za natjecatelje II Kupa Grada Koprivnice u športskom ribolovu, a novitet je i nagrada namijenjena pobjedniku u pripremnaju fiš paprikaša. Naime, pobjednik ovogodišnjeg natjecanja osvojit će zlatni kotao Grada Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×