policijska elita

Aktualni načelnik Puž povodom Dana policije ugostio bivše načelnike, u ponedjeljak otvorenje izložbe policijskih kapa

Dan koprivničko-križevačke policije obilježava se u ponedjeljak

10:40h
0
policija
Bivši policijski načelnici u društvu aktualnog // Foto: PU koprivničko-križevačka

Policijska elita okupila se u petak u zgradi koprivničke policije. Tako možemo nazvati druženje bivših načelnika ove Policijske uprave s aktualnim.

Drugim riječima, aktualni načelnik Miroslav Puž u goste je pozvao bivše, a susretu su se odazvali Krešimir Papac, Dragutin Vurnek, Darko Rep, Marijan Kirin i Vjekoslav Štimac. Povod je bio nadolazeće obilježavanja Dana policije.

– Ovo je bila prilika da načelnik Miroslav Puž iskaže čast bivšim načelnicima, koji su profesionalno rukovodili Policijskom upravom te da izmijene svoja iskustva tijekom rukovođenja Policijskom upravom kao i na drugim policijskim poslovima, koje pojedini načelnici još uvijek obavljaju – priopćili su iz policije.

Inače, dan koprivničko-križevačke policije obilježava se u ponedjeljak, a svečanost počinje u osam sati ujutro, kada će se kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata u Koprivnici, položiti vijenci i upaliti svijeće za sve poginule i nestale policajce.

U podne će se u crkvi Sv. Nikole održati sveta misa, a sat vremena kasnije u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke, bit će prijem načelnika Policijske uprave, kao i svečano otvorenje izložbe policijskih kapa policijskog službenika Željka Horvata.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW