Ishitrene izjave i posljedice istih

Aleksandra Bukovčan ne može bez Pernara, pomirili se nakon istupa o seksu utroje

Dakle, ja sam još uvijek formalno članica SIP-a, a u Koprivničko-križevačkoj županiji aktivno radim na prikupljanju i evidenciji članstva - rekla je Bukovčan za večernji.hr.

09:54h
0
alexa wild
Foto: privatna arhiva

Aleksandra Bukovčan iz Koprivnice, mnogima poznatija kao Alexa Wild, ovih se dana našla u središtu pozornosti nakon što je objavila da napušta Ivana Pernara, s kojim je ranije otišla iz Živog zida.

Naime, Aleksandra je članovima stranke poslala priopćenje u kojemu pojašnjava kako ju je Pernar odbacio zbog njenih nedavnih istupa u javnosti, odnosno zbog činjenice da joj je Pernar zamjerio što je, gostujući u emisiji Dan De, rekla da suprug i ona u krevet često dovode i treću osobu.

No, kako piše večernji.hr, Bukovčan ipak nije napustila Pernara.

– Netočno je da sam napustila Stranku Ivana Pernara i općenito nisam sklona mijenjanju političke platforme koja mi je imanentna. A to je političko nasljeđe Živog zida pod vodstvom njegova osnivača, Ivana Pernara. Dakle, ja sam još uvijek formalno članica SIP-a, a u Koprivničko-križevačkoj županiji aktivno radim na prikupljanju i evidenciji članstva – rekla je Bukovčan za večernji.hr.

Naime, Aleksandra Bukovčan objašnjava kako do nesporazuma između nje i Pernara nije došlo zbog spominjanja seksa utroje.

– Istina je da je nespretnošću i u nedostatku komunikacije u jednom trenutku između Pernara i mene došlo do nekih mojih ishitrenih izjava jer sam bila povrijeđena. No jednako je tako ishitreno reagirao i Pernar. Netočno je da je problem nastao zbog mog spominjanja seksa utroje u emisiji Dan De. Problem je izbio zbog ankete na Facebook stranici koja je moje kompetencije da govorim za medije kao članica SIP-a doveo u pitanje. Stoga osobno mislim da bi stranka morala delegirati glasnogovornika kad se radi o informacijama o samoj stranci u javnim medijima pa tako ne bi dolazilo do sličnih grešaka – izjavila je Aleksandra Bukovčan.