16 C
Koprivnica
Petak, 26. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Amadeus pobjednik Zimske lige Koprivnica 2009/2010
A

Ne propustite

Ekipa “Amadeus” pobjednik je malonogometnog turnira Zimska liga Koprivnica 2009/2010 – u (očekivano) napetom i kvalitetnom finalu je pobijedila ekipu “Errea Caluna” s 3:1, poluvrijeme 2:0.

Strijelci za pobjednike su bili Ivan Kovačec dva puta i Darko Kunštek, a za Erreu Caluna Igor Leskovar. Treće mjesto su osvojili igrači Feniksa pobjedom nad CDM/PZ Imbriovec 8:1. Danijel Novak (Errea Caluna) je zbog sedam postignutih golova proglašen najboljim strijelcem turnira, obrane Alena Mordelja (Amadeus) osigurale su mu naslov najboljeg vratara, a Darko Kunštek, također član Amadeusa, proglašen je za najboljeg igrača turnira. Gradonačelnik Zvonimir Mršić je najboljim ekipama podijelio madalje i pehare, a pobjednicima uručio i ček na 40 tisuća kuna. Igrači Errea Calune su se “morali zadovoljiti” sa 20 tisuća kuna, igrači Feniksa sa sedam tisuća, a nogometaši CDM/PZ Imbriovca sa tisuću kuna.

U veteranskom dijelu Zimske lige Koprivnica 2009/2010 najbolje ekipe su bile Amadeus, Omladinac Sloga Herešin, Disco bar Tena i Romantičari.Snimio: Marijan Sušenj

Posljednjeg dana turnira Koprivnica je bila domaćin najboljima od najboljih u hrvatskom malom nogometu (pripomoglo i nekoliko igrača iz susjedne Slovenije koji su igrali za Amadeus), što je nekoliko stotina zaljubljenika u taj sport na prepunim tribinama znalo te zato opravdano očekivalo i dobilo vrhunske minijature, udarce i druge bravure i znalo ih nagraditi gromoglasnim pljeskom.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Festival znanosti

FOTO Dan otvorenih vrata pokazao kako izgleda “život na Sjeveru”, brojni znatiželjnici posjetili sveučilište

Na koprivničkom Sveučilištu Sjever traje Dan otvorenih vrata, a sve u sklopu Festivala znanosti. Festival znanosti počeo je 23. travnja,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×