2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PITAMO I VAS

ANKETA Jesu li Podravci odustali od skijanja ili zimske radosti organiziraju sami? Evo što kažu turističke agencije
A

Želje za putovanjima ima, puno više nego u ovom periodu prošle godine, otkrivaju nam naše sugovornice

Ne propustite

Svi oni koji se ne groze hladnoće i snijega, kojeg kod nas nema, došli su na svoje tako što su otputovali u razne predjele Europe, prije svega Sloveniju, Austriju, Italiju. Barem smo tako mislili kad smo se obratili turističkim agencijama u Koprivnici.

- Oglas -

No situacija je, ipak, nešto drugačija, ako se pita agencija u našem gradu. Potražnje od strane građana za zimovanjem nema, a shodno tomu nema niti ponuda od strane agencija.

S druge strane, želje za putovanjima ima, puno više nego u ovom periodu prošle godine, korona se ipak pomalo zaboravlja.

– Sve što smo ponudili za vrijeme Adventa smo i napunili, rasprodali. Ljetovanja su jako dobro prošla. Imali smo odličnu ljetnu sezonu, sve se pokrenulo – rekla je Maja iz Niba Toursa te dodala kako ova agencija u Koprivnici nema klijentelu koja bi išla na zimovanje.

- Oglas -

Tu i tamo se pojavi pokoji zainteresirani individualac, no onda ih preusmjere u zagrebačke agencije. Naravno, da potražnje za zimovanjima ima, svakako bi organizirali takva putovanja.

Maja, Niba turs
Foto: Ivan Balija

– Mislim da nema nekog interesa, svi koji i idu na skijanje, sami si to organiziraju. Imali smo par upita, ali kad smo i napravili ponudu, bilo im je preskupo – napomenula je Maja te dodala kako su Koprivničanci protekle godine putovali u Budimpeštu, Bratislavu, Sloveniju, Prag, Pečuh, Graz i mnoge druge destinacije.

U putničkoj agenciji Silvija Turist doznali smo kako ove zime imaju zanimljiva putovanja, no što se tiče zimovanja/skijanja, to u ponudi nemaju.

– Nešto je manja zainteresiranost ove godine za skijanja, ali to ne znači da je nema, no s obzirom na to da i skijališta isto kažu smatram da je to zbog trenutnih povećanja cijena na tržištu – rekla nam je Mateja Štefanec iz Silvija Turista.

U toj agenciji, također, su zadovoljni što se želja za putovanjima donekle vratila u normalu. Građani koji se odluče obratiti ovoj agenciji žele ili zabavu i druženje, no ima onih koji žele odmor ili, pak, shopping.

I dok su prije par godina koprivničke agencije u svojoj ponudi imale razna putovanja fokusirana na skijanje i druge zimske radosti, ove sezone situacija je, ipak, drugačija.

Jesu li Podravci stvarno odustali od skijanja ili su na ista otišli u vlastitim aranžmanima, u ovom trenutku ne znamo, a sve vas u anketi ispod teksta pitamo hoćete li se ove godine opustiti i odmoriti na nekom od skijališta, bilo u Hrvatskoj ili nama nekoj okolnoj zemlji…

Jeste li ove sezone bili na skijalištu?

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti