Zadravec, Babić, Mehkek i Dangubić najbolji koprivnički strijelci

20:53h
0
Zajednička fotografija najboljih strijelaca turnira // Foto: Renato Kovačić

Proteklog vikenda na koprivničkoj gradskoj streljani održan je u organizaciji Streljačkog športskog kluba Podravka i Grada Koprivnice tradicionalni „Turnir u streljaštvu-2013″ za sve građane Koprivnice.

Na turniru je ove godine nastupilo 70 strijelaca u četiri starosne kategorije, a postignuti su vrlo dobri rezultati.

U pojedinačnoj plasmanu kadetske kategorije prvo mjesto osvojio je Hrvoje Zadravec sa 84 kruga ispred drugoplasiranog Ivana-Leona Mesića koji je otpucao 77 krugova, a treće mjesto sa 77 otpucanih krugova, ali slabijim brojem devetki pripalo je Tomislavu Glavici.

Kod kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa „Početnici” (H. Zadravec, T. Jakupanec i I.-L. Mesić) s 224 krugova. Drugoplasirana je ekipa „Pospanci” (L. Harambašić, L. Lončarić i L. Ivačić ) koje je otpucala 213 krugova, a trećeplasirana je bila mlada ekipa „Štrumfovi” (L. Majtan, H. Pongrac i J. Sušilović) sa 136 otpucanih krugova.

Ivana Babić s 80 otpucanih krugova osvojila je prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu juniorske kategorije ispred drugoplasiranog Matije Verbića koji je otpucao 77 krugova, a trećeplasirani je bio Marin Jambor s 76 otpucanih krugova.

Juniorska ekipa „Kaoboji” (M. Verbić, F. Verbić i M. Jambor) osvojila je prvo mjesto s 225 krugova ispred drugoplasirane ekipe „Ide-Neide” (L. Lončarić, T. Harambašić, I, Babić) koja je otpucala 211 krugova. Treće mjesto u juniorskoj kategoriji pripalo je ekipi „Matematičari” (I. Mlinarić, L. Kumek, I. Betlehem) s 168 otpucanih krugova.

Nikola Mehkek sa 83 otpucana kruga najbolji je pojedinac u seniorskoj kategoriji, a drugoplasirani je bio Boris Draganić sa 80 otpucanih krugova, a trećeplasirani je Tomislav Mesić s 79 otpucanih krugova.

U kategoriji seniorskih ekipa prvo mjesto pripalo je ekipi „Ekipa” (N. Mehkek, I. Talan, I. Kolar) s 234 otpucana kruga. Drugoplasirana je ekipa „Podravci” (B. Draganić, B. Sušilović, A. Golubić) sa 218 otpucanih krugova, a trećeplasirana je bila ekipa „Koprivničanci” s 211 krugova (M. Obranović, H. Verbić. O. Bakliža).

U kategoriji veterana prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu sa osvojio je Zvonko Dangubić s 80 otpucanih krugova ispred drugoplasiranog Ivana-Dede Betlehema koji je otpucao 78 krugova i trećeplasiranog Mladena Merića s 77 otpucanih krugova.

U ekipnoj konkurenciji veterana prvo mjesto osvojila je ekipa „Oldtajmeri” (M. Merić, Ž. Ivačić, D. Eisenbeisser) sa 219 otpucanih krugova. Drugo mjesto osvojila je ekipa „Stare kajle” (K. Golubić, Z. Dangubić, D. Šimunić) sa 212 krugova, a trećeplasirana je bila ekipa „Nikud-Nikam” (I-D. Betlehem, M-K Blažek, R. Kovačić) sa 211 otpucanih krugova.

BILTEN TURNIRA