VRIJEME ZA REHABILITACIJU

Bačelić-Grgić pauzirat će do proljeća, protiv Hajduka ozlijedio je gležanj

Vidio sam da se Simić nakon utakmice ispričao za start. Naravno, ispriku sam odmah prihvatio jer vjerujem da je do svega došlo nehotično, kazala je Slavenova desetka za klupske stranice.

09:58h
0
Foto: Ivan Balija
Stipe Bačelić-Grgić // Foto: Ivan Balija

Slaven Belupo je u subotu, u sklopu 12. kola HT Prve lige, poražen od Hajduka. Splićani su bili bolji rezultatom 0-2.


Kola su za momčad trenera Tomislava Stipića krenula nizbrdo već u petoj minuti kada je nakon naoko uobičajenog dodira Slavenove desetke Stipe Bačelić-Grgića te Hajdukova stopera Stefana Simića, pri čemu lopta nije bila ni blizu, zaključen ozljedom. Bačelić-Grgić morao je napustiti igru, prepustivši svoje mjesto Ivanu Krstanoviću.

Na službenim klupskim stranicama objavljena je nesretna vijest. Jedan od glavnih igrača koprivničkog prvoligaša zaradio je ozljedu gležnja zbog koje će propustiti ostatak jesenskog dijela sezone. Priključit će se, dakle, tek pripremama za proljetni dio.

– Ozljede su sastavni dio nogometa. Već od sutra okrećem se rehabilitaciji da se što prije i što bolje vratim na teren. Žao mi je što neću moći pomoći svojim suigračima u završnici prvog dijela sezone, ali znam koliko su dobri i koliko vrijede i znam da će osvajati bodove. Vidio sam da se Simić nakon utakmice ispričao za start. Naravno, ispriku sam odmah prihvatio jer vjerujem da je do svega došlo nehotično – kazao je Bačelić-Grgić.

čitam...