Band Sage i Koprivničanac Branimir Habek snimili spot s bubnjarom Kamelota

10:07h
0
Branimir HAbek

U srijedu 27. kolovoza peti po redu spot, za pjesmu „Join us” zagrebačkog heavy metal benda Sage, ugledao je svjetlo dana. Spot i pjesma posebno su dragi bendu jer je suradnja s bubnjarom benda Kamelot s Floride poprimila novu dimenziju.

Naime, u spotu gostuje upravo bubnjar progressive/power metal banda Kamelot Casey Grillo. Spomenuta je suradnja jedan od značajnijih uspjeha nekog metal banda iz Hrvatske.

Scene iz spota pjesme „Join us” snimane su u pivnici Kraluš u Koprivnici, a glazbu za pjesmu napisao je Branimir Habek iz Koprivnice.

Pjesma „Join us” naći će se na albumu prvijencu ‘Anno Domini 1573’, koji se snima u J.M. Sound studiju pod stručnom vodstvom Franje Valentića i Fedora Boića, a miksa ga Jim Morris u Morrisound studiju na Floridi. Producent samog albuma je bubnjar Kamelota Casey Grillo.

Uz Koprivničanca Branimira, koji je prateći vokal i gitarist, članovi banda još su frontmen Davor Bušljeta, Enio Vučeta – gitara i također prateći vokal, Vlad Vučeta, najmlađi član banda i izniman bubnjar, bass svira Marko Karačić , a na klavijaturama i kao prateći vokal je Andrej Božić.

<iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/5cU9oW49j2A” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>