Bojana Morelj imenovana direktoricom Podravkinog poduzeća u Ljubljani

16:50h
0
Podravkina poslovna zgrada u Koprivnici // Ilustracija

Bojana Morelj imenovana je 12. listopada direktoricom društva Podravka d.o.o., Ljubljana. Prije dolaska na poziciju direktorice Podravkinog povezanog društva u Sloveniji, bila je direktor izvoza u Atlantic Grupi – Droga Kolinska d.d., zadužena za izvoz robe široke potrošnje u više od 30 zemalja svijeta.

 

U svojoj je poslovnoj karijeri, između ostaloga, bila i direktorica tvrtke Prodis d.o.o., ekskluzivnog distributera vodećih svjetskih marki robe široke potrošnje na slovenskom tržištu, a prije toga i komercijalna direktorica u društvu Jata-Emona d.d. jednoj od tada vodećih poljoprivrednih i prehrambenih tvrtki u Sloveniji.

”Tijekom bogate poslovne karijere, stekla je mnoga iskustva u distribuciji i prodajnoj organizaciji, marketinškoj strategiji, upravljanju projektima, inovacijama i lansiranju proizvoda na tržište. Uz sva dosadašnja postignuća i visoku profesionalnost te poslovnu odgovornost, stekla je i titulu magistrice znanosti te završila MBA na IEDC-Bled School of Management”, navodi se u priopćenju koprivničke kompanije.

 

čitam...