PROMJENE

Čekate li osobnu, putovnicu ili vozačku dozvolu, MUP za vas ima važnu obavijest

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, stoji u objavi MUP-a.

13:02h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je važnu informacije za osobe kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su ostavili kontakt brojeve. Naime, oni će u narednim danima primiti obavijest ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave.

– Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave. Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje – stoji u objavi.

Riječ je o osobnim iskaznicama, putnim ispravama, vozačkim dozvolama, dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom, potvrdama o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora, boravišnim iskaznicama za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana Europskog gospodarskog prostora i biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

čitam...
Loading...