Koprivničko rodilište

U čestitare novogodišnjim bebama pohrlile i “Katarine” predvođene Vericom Rupčić

08:43h
0
Bebe donose veselje svima // Foto: Ivan Rupčić

S posebnim veseljem pozdravile su i darivale novorođene male žitelje naše županije sa željama za lijepo i sretno djetinjstvo te su njihovim obiteljima poželjele dobro zdravlje, sreću i zadovoljstvo u daljnjem životu.

Članice županijske Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Zlatica Gajski i Katarina Budaj predvođene predsjednicom Vericom Rupčić, tradicionalno su i ovu godinu započele na najljepši način – posjetom rodilištu koprivničke bolnice.

U pratnji predstojnika odjela za ginekologiju i opstetriciju dr. Ivice Stanišića, u opuštenom i veselom ozračju su uputile čestitke rodiljama s dobrim željama u Novoj 2017. godini.

Mladim majkama posebno su zahvalile i podijelile radost njihovog majčinstva uz čestitke i cvijeće. S posebnim veseljem pozdravile su i darivale novorođene male žitelje naše županije sa željama za lijepo i sretno djetinjstvo te su njihovim obiteljima poželjele dobro zdravlje, sreću i zadovoljstvo u daljnjem životu.

Posjet žena HDZ-a novogodišnjim bebama // Foto: Ivan Rupčić

Da podsjetimo, beba rođena na izmaku 2016. godine je dječačić Marcel, a prva beba rođena u novoj 2017. godini je curica Nela.

Svake je godine glavna tema razgovora, nakon obilaska rodilja i beba, broj rođene djece u našoj bolnici kad je nakon dugo vremena dr. Stanišić sa zadovoljstvom iznio podatke, koji govore kako je 2016. godine rođeno desetak djece više nego u 2015.

– Iako brojka nije velika, ipak veseli i ulijeva nadu da će se takav trend nastaviti pa da će ove godine biti još više rođenih beba – riječi su “Katarina” koje su osoblju bolnice, uz zahvale za lijepi prijem i dobru suradnju, uputile i dobre želje za uspješan rad, s posebnim željama da imaju što više posla što će značiti i povećanje nataliteta u našoj županiji.

 

čitam...