26.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Članice Kluba poslovnih žena Alfa sastale se u Hartmannu
Č

Ne propustite

Članice Kluba poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije Alfa, ovoga su se puta odlučile za odmak od uobičajenih sastanaka, koji se inače održavaju u Županijskoj komori Koprivnica, te je sastanak održan u tvrtci Hartmann d.o.o. Na njenom čelu nalazi se Melita Bači, koja je ujedno i predsjednica Alfe.

Sa sastanka u HartmannuHartmann d.o.o. je hrvatska tvrtka u stopostotnom stranom vlasništvu, koja izvozi oko 90 posto svoje proizvodnje. Direktorica Bači je sa svojim suradnicima, Krešimirom Belčićem i Dariom Šumigom ukratko predstavila povijest i djelovanje tvrtke, nakon čega je uslijedio obilazak tvornice i pogona. Predstavljeni su svi proizvodni procesi te su svi prisutni bili oduševljeni posjetom i obilaskom ove uspješne tvrtke.

Podnesen je izvještaj o aktivnostima kluba u 2013. te je najavljeno predavanje Kako stvoriti i voditi pobjednički tim, koje će se održati u prosincu, a u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Plan rada za 2014. godinu bit će donesen na skupštini koja će se također održati krajem prosinca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

KAMPANJA PRI KRAJU Pogledajte što od izbora očekuju kandidati iz Podravine i Prigorja

Danas je zadnji dan izborne kampanje, sutra je već izborna šutnja. Kandidati rezimiraju učinjeno te pozivaju birače da izađu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×